sobota 23. listopadu 2013

Voňavá pohoda pro váš domov

Co máme pro vás nového? Spoustu překrásných vánočních ozdob, báječných bytových vůní, luxusních čokolád a samozřejmě čerstvých květin i adventních věnců! Dnes bychom vám rádi představili voňavé doplňky od značky Bridgewater Candle Company.

Jedná se o  americkou společnost (konkrétně založenou ve státu Jižní Karolína), která je oblíbená po celém světě pro neopakovatelné a originální bytové vůně a kvalitní svíčky. Od čistých a svěžích vůní přes hřejivé a kořeněné, můžete vybírat z široké škály produktů jako jsou vůně do auta, vonné sáčky, svíčky v několika velikostech, či vosky a oleje do aromalamp.



Dobrou zprávou navíc je, že zakoupením svíček ve skle od Bridgewater Candle Company podpoříte sirotky v rozvojových zemích, jimž je ve spojení s charitativní společností Rice Bowls dodáváno jídlo. Více můžete shlédnout v tomto videu:



Dnes bychom se rádi zaměřili na představení vůní příhodných pro nadcházející zimní období. Jedná se o aroma, která ve vás vyvolají pocit útulného domova, evokují rodinnou pohodu i chuť na něco slaďoučkého. Celou naši nabídku můžete prohlížet zde.














1 komentář: